FILLO DITËN ME ENERGJI

02/10/2020

Kurse dhe pi çaj FALAS në IP Petrol. ️

Përveç cilësisë ofrojmë edhe ngrohtësi me nga një çaj falas të Naturavita për të gjithë konsumatorët.

 Mund ta gjeni në të gjitha pikat e furnizimit nga data 2 Tetor. 

Oferta vlen deri me 31 Tetor.

Oferta FALAS vlenë për të gjithë që janë të furnizuar me kartelë të IP Petrol.

Zgjedh derivate cilësore në IP Petrol.
Kurse duke vozitur! 
#ippetrol #cilësi #quality