MIRËSEVINI TE IP-KOS

Kompania IP-KOS është themeluar në janar të vitit 2014. Ka qenë pjesë e kompanisë ltaliane 'IP Gruppo API' në Kosovë dhe pas përmbylljes me sukses të kontratës 5 vjeçare me “IP-Gruppo API” ka vazhduar me avancim të identitetit të kompanisë dhe investime të reja në pikat e saj shitëse. Ky avancim i mundëson IP-KOS të zhvillojë më tej afarizmin duke ofruar produkte të reja të mbështetura nga teknologjitë e fundit, investime të reja në pikat e saj shitëse, zgjerim të rrjetit dhe risi në shërbim ndaj klientëve.

LEXO MË SHUMË

KARTELAT

Kartelat për biznese ndihmojnë kompanitë, organizatat, institucionet të menaxhojnë dhe kontrollojnë shpenzimet e derivateve për automjetet e tyre.

LEXO MË SHUMË

Për t'i shpërblyer klientët besnik dhe për të pasur një përvojë sa më pozitive në pikat shitëse, IP-KOS ka lëshuar në qarkullim kartelën e lojalitetit për klientët besnik të saj.

LEXO MË SHUMË

Kartelat Club janë të dizajnuara enkas për klient dhe biznese individuale.

LEXO MË SHUMË

Blej mire dhe lirë!

Për çdo blerje mbi 20 Euro në Viva Fresh Store përfito: -5 cent zbritje në litër gjatë furnizimit me derivate në IP-KOS..

LEXO ARTIKULLIN

Bëhu klient besnik merr kartelë të lojalitetit dhe përfitoni zbritje të menjëhershme prej 4 cent në çdo litër të derivate!

Kartela e lojalitetit mund të mirret falas në çdo pikë shitëse të IP, andaj kërkoni atë nga stafi ynë!

LEXO ARTIKULLIN

Pushime të gëzuara

IP-KOS mendon për ju. Hajde në pushime, merr veturën me qira dhe përfito nga zbritjet në derivate!

LEXO ARTIKULLIN
KAMPANJA & LAJME

ÇMIMET TONA

Prishtinë, Qafa

Diesel

1 €/L

Diesel Plus

1.05 €/L

Benzin

1.01 €/L

Benzin Plus100

1.06 €/L

Prizren, Benaf

Diesel

- €/L

Diesel Plus

- €/L

Benzin

- €/L

Benzin Plus100

- €/L

Vushtrri

Diesel

- €/L

Diesel Plus

- €/L

Benzin

- €/L

Benzin Plus100

€/L

Pejë

Diesel

- €/L

Diesel Plus

- €/L

Benzin

- €/L

Benzin Plus100

€/L