Kampanja & Lajme

Postuar më - 17/07/2019

Blej mire dhe lirë!

Për çdo blerje mbi 20 Euro në Viva Fresh Store përfito: -5 cent zbritje në litër gjatë furnizimit me derivate në IP-KOS..

LEXO MË SHUMË

Postuar më - 29/07/2019

Bëhu klient besnik merr kartelë të lojalitetit dhe përfitoni zbritje të menjëhershme prej 4 cent në çdo litër të derivate!

Kartela e lojalitetit mund të mirret falas në çdo pikë shitëse të IP, andaj kërkoni atë nga stafi ynë!

LEXO MË SHUMË

Postuar më - 29/07/2019

Pushime të gëzuara

IP-KOS mendon për ju. Hajde në pushime, merr veturën me qira dhe përfito nga zbritjet në derivate!

LEXO MË SHUMË

Postuar më - 29/07/2019

Agro Oferta

Në mbështetje të bizneseve kosovare, IP Petrol vazhdon me zbritje për mjete të agroekonomisë tash me -5 cent!...

LEXO MË SHUMË

Postuar më - 02/11/2019

Ofertë vikendi!

LEXO MË SHUMË

Postuar më - 08/11/2019

Nëntori muaj i kursimit - Kartela e Lojalitetit 3 cent zbritje

LEXO MË SHUMË

Postuar më - 14/11/2019

Ofertë vikendi!

LEXO MË SHUMË

Postuar më - 28/11/2019

Zbritja nuk falet por fitohet

LEXO MË SHUMË

Postuar më - 02/10/2020

FILLO DITËN ME ENERGJI

LEXO MË SHUMË