Nëntori muaj i kursimit - Kartela e Lojalitetit 3 cent zbritje

08/11/2019

Ju njoftom gjatë këtij muaji do të kemi muajin e kursimit, të gjithë klientët lojal që posedojnë kartelë të lojalitetit dhe kanë -2cent zbritje, gjatë këtij muaji do të përfitojnë -3cent zbritje