Pushime të gëzuara

29/07/2019

IP-KOS mendon për ju. Hajde në pushime, merr veturën me qira dhe përfito nga zbritjet në derivate!

Gjatë sezonës verore ju mund të merrni me qera automjetet nga kompanitë bashkëpunuese të IP-KOS dhe përfitoni zbritje në derivatet tona.

Si funksionon kjo? Veturat e marra me qera në këto komani janë të furnizuara me kartelat IP Club, andaj të gjithë klientët që marrin këto vetura përfitojnë nga çdo zbritje e këtyre kartelave!