Bëhu klient besnik merr kartelë të lojalitetit dhe përfitoni zbritje të menjëhershme prej 4 cent në çdo litër të derivate!

29/07/2019

Kartela e lojalitetit mund të mirret falas në çdo pikë shitëse të IP, andaj kërkoni atë nga stafi ynë!

Përfito ZBRITJE dhe oferta aktuale.