Blej mire dhe lirë!

17/07/2019

Për çdo blerje mbi 20 Euro në Viva Fresh Store përfito: -5 cent zbritje në litër gjatë furnizimit me derivate në IP-KOS..
Kuponat me zbritje i merrni gjatë blerjeve në Viva Fresh Store dhe mund ti shfrytëzoni deri më datë 15 gusht 2019, në të gjitha pikat shitëse të IP-KOS.