Product Image

Diesel Plus

Italian Petrol është i vetmi brend evropian në Kosovë, me cilësinë më të lartë të garantuar të derivateve në treg.

Derivatet e duhura për makinën tuaj!

DieselPLUS, është produkt i avancuar e cila ndikon direkt në performancën e makinës suaj. DiselPLUS, ofron mbrojtje efikase të motorit ndaj korrozionit dhe pastron mbetjet nga pjesët e injeksionit të ndezjes në motor. Përmban sulfur 3.1ppm nga 10ppm sa është maksimumi i lejuar.