ITALIAN PETROL (Parku i Qytetit) – 24h

Data: 08 Gusht 2018
News 1

Për shkak të shumë kërkesave nga klientët tanë, pika e Italian Petrol, me lokacion në Prishtinë (Parku i qytetit), ka filluar punë 24h në ditë.

Tani, ju mund të furnizoheni 24/7 në këtë pikë, ku ju mirëpret një staf i mrekullueshëm, dhe sigurisht mund të shfrytëzoni edhe marketin tonë me produkte fantastike.

Me një lokacion ideal në qendër të qytetit, tani ju e keni më të lehtë që gjatë gjithë kohës të shfrytëzoni dervatet më cilësore në treg.

Udhëtime të mbara!