Dhurata për mërgimtarët

Data: 08 Gusht 2018
News 1

Këtë fundjavë ekipi i Italian Petrol ishte prezent në pikat kufitare në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë.

Aty takuam shumë mërgimtarë të lumtur, që prisnin për tu bashkuar me të afërmit e tyre.

Italian Petrol dhuroj për të gjithë mërgimtarët dhurata, duke i dëshiruar qëndrim të këndshëm në vendlindjen e tyre.