• Autolarja Vragoli

  Rrjeti i Italian Petrol vjen me ofertën më të re në treg, duke i ofruar klientëve të vet edhe shërbmimin e autolarjes.
  Por, në pikën e Vragolisë (Fushë Kosovë), të gjithë ata që furnizohen në këtë pikë, autolarjen do e përfitojnë FALAS.

  Nëse furnizohesh me derivate në vlerë mbi 15 euro, ju do përfitoni larjen e automjetit tuaj nga pjesa e jashtme FALAS.
  Ndërsa, nëse furnizoheni me derivate në vlerë mbi 30 euro, atëherë ju përfitoni larjen e komplet automjetit tuaj FALAS.

  Oferta është e vlefshme vetëm në pikën e Italian Petrol në Vragoli.

 • Starbucks në Italian Petrol

  Rrjeti i marketëve të Italian Petrol, tani vjen edhe me risi tjera duke bërë furnizime nga brendet më të mëdhaja botërore.
  Në marketet tona është një gamë e gjërë zgjedhjesh për të gjithë ata që udhëtojnë dhe dëshirojnë të marrin produktet më kualitative në treg.
  Përpos lloj-llojshmërisë së produkteve të importuara direkt nga Italia, në pikat e Italian Petrol tek Qafa dhe Preoc, ju mund të merrni edhe produkte të ndryshme të kafesë, nga brendi më i njohur botërorë “Starbucks”.

  Gjithashtu, këto produkte janë me çmime promocionale.

  Tani ju mund të furnizoheni me derivatet më kualitative, dhe të merrni produktet më kualitative që e bëjnë udhëtimin tuaj shumë më të këndshëm.

 • Produkte të reja në marketet e Italian Petrol

  Produktet e importuara direkt nga Italia tani mund t`i gjeni në rrjetin e marketeve të Italian Petrol.
  Mjafton të ndaleni në marketet tona për tu njoftuar me një gamë të gjërë të produkteve tona. Ato janë përcjellësi juaj më i këndshëm gjatë udhëtimeve tuaja.
  Snickers, Mars, Bounty, M&M`s, Skittles janë vetëm disa nga produktet që ju mund t`i gjeni në marketet tona.