Ofertat

Çmimet

Diesel 1.10 €
Diesel Plus 1.15 €
Benzinë 1.11 €
Benzinë Plus 100 Octan 1.16 €

Rreth Nesh

Kompania “IP KOS“ është një kompani e re e themeluar më 15.01.2014 nga pronarët e 3 kompanive kosovare nga industri të ndryshme të biznesit në Kosove.

Kompania “IP KOS“ është themeluar mbi bazën e ortakërisë si Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara dhe operon në tregun e karburanteve nё pёrputhje me njё Marrёveshje Franshizё, tё nёnshkruar në vitin 2014 me kompaninë e njohur italiane IP Grupo ap...

Lexo më shumë
About Image

Kujdesi për klientë